VoIP telefonie, veilig en betrouwbaar uit de cloud

De populariteit van IP telefonie groeit en groeit. Vooral in het bedrijfsleven wordt het steeds vaker gebruikt. IP telefonie is bellen via het internet. Spraak wordt via het internet verstuurd en ontvangen. U kunt met deze digitale manier van telefoneren gewoon naar alle vaste en mobiele nummers bellen. De informatie wordt in een datacentrale verwerkt en doorgestuurd. Bedrijven kunnen hierdoor goedkoper en zonder onderhoudskosten bellen. Alles wordt geregeld via een krachtig online portaal. In de online portaal kunt u zelf alle aanpassingen doen in uw VoIP centrale. Of u nu een doorschakeling wilt instellen of het keuzemenu, het kan allemaal simpel en snel.

Ervaar het gemak en de kracht van VoIP telefonie

VoIP telefonie is vergeleken met klassieke telecomproviders gemiddeld een stuk goedkoper. Gemiddeld is VoIP telefonie 40% goedkoper. Dit komt door de vooraf afgestelde belbundels. Dit maakt VoIP telefonie interessant voor zowel particulieren als bedrijven. VoIP telefonie is inmiddels gemeengoed voor bedrijven geworden. Wanneer u kiest voor het gemak van VoIP telefonie werkt u vanuit een online portaal. Dit brengt diverse voordelen met zich mee. De dienstenintegratie gaat een stuk gemakkelijker. De integratie van keuzemenu’s, het toewijzen van een eigen nummer aan elk toestel, het inschakelen van wachtrijen in tijden van veel belverkeer, nummerherkenning, anoniem bellen en fax to e-mail systeem gaan uitermate makkelijk.

Naast het toegankelijke online portaal is VoIPZeker ook flexibel. VoIP telefonie groeit mee met uw bedrijf. U kunt op ieder moment uw abonnement up of downgraden. U heeft daarnaast geen langlopende contracten met stilzwijgende verlengingen. Het is helder en transparant richting de klant, en daarom gewoon maandelijks opzegbaar. De VoIP toestellen zijn direct klaar voor gebruik. Het enige wat u hoeft te doen is aansluiten op het internet en u kunt direct beginnen met bellen. Heeft u hulp nodig bij het aansluiten? Dan komt een vakkundig monteur het bij u aansluiten.

Interesse in de diensten van VoIPZeker? Neem dan contact op. 

 

https://www.voipzeker.nl/ip-telefonie.html