Je woont in Houten en bent op zoek naar een laptop of je laptop is kapot en je wil weten welke je kan kopen om te voorkomen dat hij zo snel kapot gaat. De computers die hierin meegenomen zijn, zijn uitsluitend laptops van de meest populaire merken: Apple, Asus en HP. Hierin wordt per laptop behandeld hoe goed de vergelijkbare modellen het doen wat betreft reparaties, kwetsbaarheid en dus de te verwachte schade aan de laptop zelf én de schade in uw portemonnee.

 

Apple reparaties?

Apple laptops moeten het hebben van hun goede reputatie in Houten. Dit is in zekere zin ook terecht. De software en hardware van Apple sluit altijd goed op elkaar aan en doorgaans doen ze het goed. Relatief gezien is – wanneer er iets mis is met de computer – het bij Apple veel duurder om het te laten repareren. Voor de onvoorzichtige klant is het dus verstandig goed na te denken voordat er gekozen wordt voor een Macbook, mede omdat deze in aanschaf al relatief duur is in Houten.

 

Asus kwetsbaar?

Wanneer u in Houten kijkt voor een Asus, dan ziet u meteen veel vriendelijkere prijzen wat betreft aanschaf. Ook is Asus wat goedkoper in onderhoud dan andere merken. Dat komt omdat alles redelijk is gestandaardiseerd. In houten vindt je sowieso wel prima laptops van dit merk, al gaan ze relatief vaak kapot omdat de software en hardware niet altijd voor elkaar gemaakt zijn.

 

Verwachte schade HP

De gulden middenweg, die vindt je in Houten bij HP. Dit merk heeft recentelijk een metamorfose ondergaan waardoor de looks en prestaties enorm vooruitgegaan zijn, waar het prijstechnisch nog gemiddeld zit. Het is niet zo goedkoop als de Asus. Maar wel goedkoper dan de Apple producten. De schade valt in vergelijking met Asus mee, maar er is wel meer risico bij dunnere modellen. Ook hier is het dus uitkijken voor uw laptop in Houten. Welke laptop van u ook schade heeft My PC Utrecht kan eerst kijken of hij nog te repareren is!

 

https://mypcutrecht.nl/