Bent u net verhuisd en wilt u uw tuin gaan bestraten met tegels? Of wilt u zomaar uw tuin een nieuwe look geven? Bricks and Stones staat graag voor u klaar om met u mee te denken over wat voor soort tegels er in uw tuin passen. Aangezien er veel stenen zijn, heeft u super veel keus. Daarom is het goed om altijd wat voorwerk gedaan te hebben, zodat u weet waar u over praat. 

 

Als u een wat rustigere uitstraling wilt in uw tuin en daarbij het ook fijn vindt om wat grotere tegels in uw tuin te hebben liggen, dan zou het wel eens een perfecte keuze kunnen zijn om te gaan voor keramische tegels. Deze tegels zijn, zoals ik al eerder benoemde, van een wat groter formaat. Dat scheelt u weer wat tegels met het plaatsen in uw tuin. Daarnaast zijn er echt veel verschillende soorten keramische terrastegels. In kleuren kunnen ze heel erg verschillen, maar u kunt altijd voor een rustige kleur kiezen. Het is een fijn afgewerkte tegel. 

 

Daarnaast kunt u kiezen voor ceramaxx tegels. Dit is eigenlijk een tegel wat je best goed kan vergelijken met een keramische tegel. Het is namelijk ook gemaakt van keramiek, alleen het verschil is dat de ceramaxx tegel uit een 3cm dikke keramische tegel bestaat. Dat is het verschil tussen een keramische tegel en een ceramaxx tegel. 

 

Als u een wat kleur achtige tegel wilt, dan kunt u kiezen voor rode waaltjes. U kent de steen waarschijnlijk wel. Ze liggen altijd in een vissengraat vorm en ze worden meestal wel gebruikt op de weg. Zo zie je maar weer, er zijn super veel tegels waar u uit kunt kiezen en wij als Bricks and Stones staan graag voor u klaar en helpen u bij het maken van de juiste keuze. 

 

http://bricksandstones.nl/