De tegel groothandel Pand16 heeft een breed assortiment aan verschillende soorten tegels. Zij hebben drie categorieën tegels; wandtegel, vloertegel en PVC Vloeren. Alle tegels van de tegel groothandel is van zeer hoge kwaliteit en is uitgebreid getest. Dit zorgt ervoor dat elk product van de tegel groothandel erg lang meegaat en niet snel stukgaat.

 

Robuust, stoer, modern, landelijk

Pand16 streeft ernaar om alle tegels uit hun assortiment er robuust, stoer, modern en landelijk uit te laten zien. De experts van de tegel groothandel houden van deze stijl en staan hier dan ook volledig achter. De kernwaardes robuust, stoer, modern en landelijk zie je dan ook terug in elk product dat zij verkopen. Bekijk gerust het gehele assortiment op de webshop en bedenk welk model goed bij je past.

 

Showroom

Naast dat de tegelgroothandel een webshop heeft, heeft Pand16 ook een showroom. Het is mogelijk om een afspraak te maken en vervolgens de showroom te bezoeken. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden en de verschillende structuren. Bekijk goed hoe elke kleur staat op de muur en vloer en verbeeld je deze tegels in je eigen woning. Op deze manier is het mogelijk om een goed overdachte keuze te maken. Op de bovenverdieping van de showroom is het mogelijk om PVC Vloeren te bekijken, terwijl op de begane grond elk type vloertegel en wandtegel te zien is. Vrijwel alle tegels heeft Pand16 op voorraad, waardoor elk product snel leverbaar is. Het is dus nooit nodig om lang te wachten op je bestelde producten.

 

Advies over alle tegels

Voor meer informatie is het altijd mogelijk om de experts van Pand16 te benaderen. Zij geven graag advies over elke wandtegel, vloertegel en PVC Vloer die ze hebben. Daarnaast geven de experts graag rondleidingen door de showroom, zodat je een goede keuze kan maken tussen de vele verschillende soorten tegels.

 

https://www.pand16.nl/