Artikel Marketing
Image default
Marketing

Op welke stoffen kun je borduren?

T-shirts met een afbeelding of tekst kunnen ervoor zorgen dat je bedrijf of club op een goede manier voor de dag komt. Deze afbeeldingen kunnen op verschillende manieren op de T-shirts geplaatst worden. Je hoeft het namelijk niet alleen te laten bedrukken, maar kunt ook voor borduren gaan. Borduren brengt wel bepaalde materialen met zich mee. Want waar kun je eigenlijk op borduren? Voordat je gaat kijken naar een specialist die de werkzaamheden voor jou uit kunnen voeren, moet je goed onderzoeken of dit met jouw gewenste stoffen mogelijk is. Onderstaande informatie helpt jou hierbij.

 

Vrijwel iedere stof is mogelijk

Borduren kan op veel verschillende stoffen. Eigenlijk zou het zelfs op iedere stof kunnen, afhankelijk van het ontwerp dat je erop wilt hebben. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor katoen of linnen. T-shirts zijn vaak van katoen gemaakt. Het is echter wel afhankelijk van de rek welke zaken er allemaal op gemaakt kan worden. Voor sommige teksten moeten de stoffen niet te veel rekken. Ook sommige afbeeldingen kunnen hierdoor lelijk worden. Een specialist als Liratex zal daarom altijd met jou op zoek kunnen gaan naar de beste stoffen voor wanneer jij iets geborduurd wilt hebben.

 

Een nieuw leven blazen in gedragen kleding

Daarbij is het ook nog de vraag welke T-shirts of kledingstukken je wilt voorzien van een bedrukking. Je hoeft namelijk niet alleen voor het nieuwste van het nieuwste te gaan. Ook jouw tweedehands kleding kan namelijk nog een nieuw leven in geblazen worden door middel van een borduursel. Zo kan het ook een leuk effect geven aan een broek, rokje of vestje. Zet er bijvoorbeeld bloemetjes op, een draak, dieren of juist iets wat heel speciaal voor jou is. Alles is mogelijk en jouw tweedehands kledingstukken zien er weer helemaal als nieuw uit.

 

Jouw wensen bepalen het ontwerp

Je kunt dus alle soorten stoffen gebruiken om op te borduren. Als je zelf niet kunt borduren, dan is kijken naar een goed bedrijf altijd een optie. Je kunt hier jouw wensen doorgeven, waardoor er naar een goed ontwerp gekeken kan worden. Bedenk daarom altijd wat je allemaal op jouw kledingstukken wilt hebben, zodat je hierover in gesprek kunt gaan. Het bedrijf kan jou dan ook een indicatie van de prijs geven, zodat je weet waar je aan toe bent. En als je het op tweedehands spullen wilt doen, dan kan je dit op een later moment aanleveren.

 

Eindeloos veel mogelijkheden

Met borduren kun je in ieder geval altijd een ander effect aan de stof geven. Of je het nu doet om jouw bedrijfskleding een nieuw boost te geven of juist een versleten kledingstuk wilt voorzien van een nieuwe opdruk: de mogelijkheden zijn eindeloos. Het enige wat jij nog hoeft te doen is te bepalen wat je wilt laten bedrukken en wat erop moet komen te staan, zodat er snel actie ondernomen kan worden. Jouw kleding ziet er weer leuk uit en je steelt de show met een T-shirt, broek of andere leuke stof.