IPhones zijn populaire apparaten. Al jaren verdient Apple miljarden aan zijn smartphones. Het zijn dan ook zeer prettige devices in het gebruik. Niet alleen zien ze er mooi strak uit, ook is de software up to date en is alles overzichtelijk. Toch betekent dit niet dat de iPhone niet zijn mankementen heeft. Onderdelen als het scherm of de behuizing kunnen nog wel eens kapot gaan. Iedereen heeft hier ook wel een keer mee te maken gehad. Toch zijn er ook andere onderdelen van de smartphone die kapot kunnen gaan. Onderdelen waar je in eerste instantie misschien niet aan hebt gedacht. GSM Paradise heeft er 3 voor je op een rij gezet:

Trilfunctie

Al sinds de eerste iPhones heeft het apparaat een ingebouwde trilfunctie gehad. Dit is zeer handig, omdat je hierdoor weet dat je een bericht krijgt, zonder dat je een ander – zoals een collega – stoort. Toch kan ook dit onderdeel van het device kapot gaan. Deze kan ineens minder hard gaan trillen, of juist te hard gaan trillen en op den duur zelf compleet stoppen met trillen. In alle drie de gevallen zeer vervelend. Gelukkig kan ook de trilfunctie van de iPhone gerepareerd worden.

Luidspreker

Je zou het niet direct verwachten, maar ook de luidspreker van de iPhone kan er op een gegeven moment mee ophouden. Wanneer je geen muziek meer kunt luisteren, en zelfs niet meer kunt bellen, is het hebben van een smartphone ineens niet meer zo interessant. Je kunt wel een externe speaker aansluiten, maar dit blijft uitermate onhandig. Het is dan ook het beste om dit gewoon te laten repareren. Deze reparatie is ook een stuk goedkoper dan je in eerste instantie zou verwachten. Vraag de prijs na bij GSM Paradise.

Lichtsensor

De iPhone beschikt tevens over een lichtsensor. Deze wordt met name ingezet wanneer je aan het bellen bent, zodat je niet op allerlei knoppen drukt terwijl je jouw oor tegen het device plaatst. Wanneer deze ermee ophoudt, kan dit voor een hoop onverwachte problemen zorgen. Dit is een complexe reparatie, maar gelukkig kan GSM Paradise ook dit zeer goedkoop voor je uitvoeren.

Wil je een hoop van de problemen aan jouw iPhone voorkomen? Wees verstandig, en schaf een hoesje aan voor jouw apparaat!

 

https://www.gsm-paradise.nl/