Het antwoord op deze vraag is erg simpel, er zijn vele mogelijkheden om namelijk je oude telefoon ter verkopen.   Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om dit via Marktplaats of Ebay te doen, maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Er zijn genoeg bedrijven die oude telefoons opkopen, het gemak hiervan is dat het direct geld oplevert. Geen gedoe met mensen die aan de deur komen, of overstroomt worden met berichten en telefoontjes van mensen die allemaal te weinig willen geven. Het makkelijkste is dus om uw iPhone te verkopen, zo simpel is het.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Zoals al eerder vernoemd zijn er genoeg bedrijven die uw oude telefoon verkopen direct opkopen, als voorbeeld nemen wij het bedrijf ZONZOO. Het proces is heel simpel, het spreekwoordelijke kind kan de was doen. Om te beginnen moet er geregistreerd worden op de website, adres en naam worden gevraagd. Daarna vult u in welke telefoon u op wil sturen en wat de staat hiervan is, en u krijgt het bedrag wat u krijgt direct in beeld te zien. Hierna print u een label uit en stuurt u de telefoon gratis op. Het geld wordt hierna binnen 10 werkdagen op uw rekening gestort, zo simpel is het.

Hoeveel geld krijg ik voor mijn iPhone?

Het geld wat u krijgt is natuurlijk afhankelijk van wat u naar het bedrijf opstuurt. Er zijn een aantal factoren die betrekking hebben op het geldbedrag dat u ontvangt. – Nieuwere modellen leveren uiteraard meer geld op dan de oudere. – Is het scherm gebarsten of is hij krasvrij, dit is vaak ook een punt. – Is de Iphone gebonden aan een netwerk of is dit niet het geval?

Alle bovenstaand factoren spelen mee in het bedrag dat u ontvangt.

http://www.oudetelefoonverkopen24.nl/