Led lampen zijn overal toepasbaar
Led lampen kunnen alle lampen in je woning vervangen en zelfs nog meer. We zijn ons allemaal bewust dat het besparen van energie noodzakelijk is, het gebruiken van Led lampen kan een belangrijke bijdrage hierbij zijn. Denk er dus eens over na om de lampen in je huis na te gaan en te vervangen en Led Lampen kopen.

Ook halogeen spotjes kun je vervangen
Halogeen spotjes hebben een speciale fitting. De twee gaatje waar de lamp in gestoken wordt staan 9 mm uit elkaar, de led lampen die de halogeen lampen kunnen vervangen heten LED G9 lampen. De 9 staat dus voor de 9 mm die de pinnetjes uit elkaar staan. Led G9 lampen kunnen eenvoudig geplaatst worden in de fitting waar je de halogeen lamp uit hebt gehaald. Heel simpel en eenvoudig en bespaart direct energie.

Lichtkleur van LED G9 lampen
Als je in het schap met Led lampen kijkt zie je dat deze in verschillende lichtkleuren te verkrijgen zijn. Variërend van koel wit tot extra warm wit en zelf led lampen die je met een afstandsbediening van kleur kunt laten veranderen. Voor gewoon gebruik in huis is warm wit het meest geschikt, gloeilampen hebben ook deze warme kleur. Kijk dus goed welke kleur de LED G9 lampen hebben die je wilt kopen.

LED G9 en andere Led lampen
Niet alleen halogeen lampen kun je vervangen door LED G9 led lampen, maar ook de gewone lampen in je huis met een dikke of een smalle fitting zijn prima vervangbaar door led lampen. Je zult merken dat je al snel gaat besparen op je energierekening. Een Led lamp is vaak 7 tot 8 keer zuiniger dan gewone lampen. Je kunt je voorstellen dat dit per lamp, die ’s avonds al gauw 4 uur aan hebt, een tientje per jaar scheelt. Dan hebben we het nu over één lamp, als je al je lampen gaat vervangen kun je elk jaar van het bedrag dat je bespaart gezellig met z’n tweeën een weekend weg!

http://www.leds-depot.be/led-230v/g9-gu9-led-lampen.html