Artikel Marketing
Image default
Computers / Internet / Searching

Italiaanse kwaliteitspannen

Het welbekende merk Mepra timmert al een lange tijd aan de weg. Sinds 1970 houden zij zich onder andere bezig met het maken van bijzonder hoge kwaliteitspannen. Ook vandaag de dag gaat er nog steeds geen pan de deur uit voordat deze met de hand door een van de medewerkers gecontroleerd is. Top design trends creëren is de Italianen met de paplepel ingegoten en dat zie je ook terug in hun modische pannenlijn. Unieke designs en hoogstaande kwaliteit komen samen in de Mepra pannen en dat is natuurlijk geweldig stoer om in je keuken te mogen hebben.

Stukje geschiedenis Merpa pannen

De welbekende Italiaanse Prandelli familie opende begin 1900 een metaalfabriek. Deze liep erg goed en als gevolg daarvan kwam er rond 1947 een nieuwe fabriek bij. In deze fabriek werden er vooral tafelbenodigdheden gemaakt waaronder bestek, onderzetters en pannen. Het materiaal dat ze gebruikte en hedendaags nog steeds doen heet polycarbonaat. Wist je dat dit ook word gebruikt om kogelvrijglas te maken? Kun je nagaan hoe goed en sterk dat de kwaliteit van de pannen is!

 

Pannenlijnen

Mepra heeft niet alleen pannen met Keramische antiaanbaklagen, ze fabriceren namelijk ook pannen met Teflon antiaanbaklagen. De huidige Mepra pannen met Teflon antiaanbaklagen zijn veilig in gebruik. Welke Keramische pannenlijnen heeft Mepra?

 

 1. Glamour Stone

 2. Fantasia Eco Ceramica

 3. Fantasia Stone

 

Wil je je nieuwe pan graag laten matchen met je keuken? Dat kan, kies dan voor een keramische pan met een zwarte Stone of witte Excilon bodem. Deze pannen kun je namelijk kopen met een handvat in een kleur naar eigen keuze waaronder:

 

 • rood

 • wit

 • groen

 • zwart

 • oranje

 • paars

 

Onderhoud tips

 

 1. Werk altijd met een schone pan

 2. Zorg dat de pan goed warm is voordat je er eten en of groenten in doet

 3. Gebruik geen agressieve middelen om schoon te maken

 4. Schoonmaken, eerst pan goed laten afkoelen

 5. Gebruik van zachte afwasborstel of spons wordt geadviseerd