Artikel Marketing
Image default
Computers / Internet / Searching

Inbraken gaan ook tijdens de pandemie door

Inbraken gaan ook tijdens de pandemie door

Staan boeven stil tijdens de pandemie? Helaas is het antwoord daarop volmondig nee. Vorig jaar zijn er van maart tot en met augustus ruim 19.311 inbraken geregistreerd in het land. Hoewel het een feit blijft dat de hoeveelheid problematisch veel is, zijn het aantal inbraken toch met ruim 18% gedaald tijdens de Corona Crisis. Dat komt doordat men onder andere steeds meer gebruik maakt een van een goed Alarmsysteem . Toch is het raadzaam om altijd extra alert te blijven. Het risico op een inbraak blijft op bepaalde plekken groot.

Auto

De auto is voor inbrekers een groot favoriet. S ’nachts kunnen zij vaak ongezien hun gang gaan. Er is namelijk niemand die dag en nacht zijn of haar auto in de gaten houdt. Toch kan je de kans op inbraak verkleinen door je auto op de juiste plaats te parkeren en het zo leeg mogelijk achter te laten. Dan valt er ook niks te stelen.

 

Woning

In tegenstelling tot je auto, kan je je huis moeilijk leeg achterlaten wanneer je niet thuis bent. Als je voor een bepaalde tijd elders overnacht, dan is het raadzaam om het licht en televisie aan te laten. Op die manier lijkt het alsof er iemand thuis is. Dat schrikt dieven makkelijk af.

 

Winkel

Als je een eigen winkel of bedrijf hebt, dan weet je als geen ander dat dit zonder twijfel de moeilijkste plek is om inbraken te voorkomen. Vooral als je waardevolle artikelen verkoopt of een duur interieur hebt. Tot nu toe werkt een kwalitatief Inbraakalarm  het meest effectief. Mocht er ingebroken worden,  dan is meteen heel de buurt daarvan op de hoogte.

 

Hoewel het aantal inbraken tijdens de pandemie met 18% is gedaald ten opzichte van het jaar voor Corona, is het raadzaam om nog altijd alert te zijn. Houdt je auto, woning en winkel goed in de gaten en bescherm het zoveel mogelijk tegen diefstal. Ook tijdens Corona.

https://www.groenewegendelft.nl/