Als u een keer in het Aziatische wokrestaurant Eastern Plaza Utrecht in Elst gaat eten dan kunt u er vele soorten gerechten en hapjes uitproberen. Doordat onze arrangementen altijd ultra all-in zijn kunt u onbeperkt smullen van de Chinese of Japanse keuken. U kunt er gebruik maken van onze Teppan Yaki bakplaten waar een chef uw samengestelde maaltijd ter plekke voor u bereidt.

Of ga voor de hapjes van Eastern Plaza Elst in provincie Utrecht. Neem Oosterse voorgerechten, gecombineerd met de Westerse keuken, Zo kunt u Dim Sum nemen, gestoomd deegwaar met vlees, maar u kunt er ook vers gebakken stokbrood met kruidenboter nemen. Wat u ook wenst u kunt het vinden in ons Oosterse wokrestaurant. Gaat u liever voor een warm buffet? Dan is dat ook mogelijk. Zelfs voor kinderen is er het kinderbuffet. Als u dus wilt genieten van Aziatische gerechten in ons restaurant neem dan uw vrienden en familie mee naar Eastern Plaza te Elst.

Wokrestaurant in Elst

Als Oosters wokrestaurant is Eastern Plaza Utrecht de grootste in Elst. Een avond uit eten gaan om te wokken doet u daarom bij ons. Geniet van onze heerlijke Aziatische keuken en laat u verrassen door gerechten die u nog niet eerder hebt geproefd. Zo is het warme buffet een aanrader voor iedereen die een stevige maaltijd wilt eten. Proef de gepaneerde zalm in Japanse saus of neem wat van de Chinese keuken door te kiezen voor de befaamde Tsja Sjeu of bijvoorbeeld Kantonees speenvarken. Er is volop keuze in ons restaurant Eastern Plaza Elst in de omgeving van Utrecht. Tevens kunt u in ons Oosterse wokrestaurant terecht voor live cooking waarbij er gewokt wordt.

Allerlei Aziatische gerechten

Proef allerlei Aziatische gerechten bij Eastern Plaza voor Utrecht in het plaatsje Elst. U kunt Chinese soepen uitproberen. Tomatensoepen, kippensoepen, maar ook bijvoorbeeld Sun-La soep. Verder is het een optie om in ons Oosterse restaurant Japanse gerechten te nemen als sushi. Er zijn tientallen soorten sushi te vinden die u tevens als afhaalmaaltijd mee naar huis kunt nemen. Houdt u dus van vis en rijst ga dan voor de sushi van ons Aziatische wokrestaurant. Verder is er een warm buffet, maar ook een kinderbuffet. Bij Eastern Plaza Utrecht voor Elst kunt u dus van vele gerechten uit de Oosterse keuken genieten.