Als student zit je nooit echt breed met geld. Je doet natuurlijk een full time studie, en bent dus vaak druk bezig met leren. Als je al tijd hebt om te werken, kan je niet genoeg werken om een hoog salaris te krijgen, om alles van te  betalen. Ondertussen woon je op jezelf en ben je daar dus veel geld aan kwijt. Aan huur, aan elektriciteit en aan boodschappen. Daarnaast moet je ook gewoon je studie betalen, en alles wat daarbij komt kijken. Zoals ook bijvoorbeeld een laptop.

Als je gaat studeren, is het belangrijk om een goede laptop te hebben, die precies doet wat je wilt. Er moet veel geheugen op zitten, zodat je veel stukken kunt schrijven en downloaden. Daarnaast zal je voor je studie verschillende programma’s op de computer moeten downloaden. Het is fijn als de ondersteunende software daarvoor al op de computer staat. Ten slotte moet je laptop ook erg snel zijn, als je moet videobellen met medestudenten of hoogleraren.

Zo’n laptop die perfect is om mee te studeren, is vaak duur. Het moet namelijk een redelijk nieuw model zijn, met veel gadgets. Gelukkig is er een manier om de prijs flink omlaag te krijgen, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit van de laptop. Dit is een custom laptop, die speciaal voor jou in elkaar gezet wordt. Dan kun je dus zelf kiezen wat je nodig hebt, en betaal je niet te veel voor dingen die je helemaal niet nodig hebt en dus ook nooit zal gebruiken. Dit kan je niet bij elke laptop winkel laten doen; je moet echt op zoek naar een winkel die dit graag voor je wilt doen.

Dan ben je helemaal goed voorbereid voor het nieuwe schooljaar, je eerste jaar op het hogere onderwijs; de universiteit of de hoge school.

 

https://laptopzelfsamenstellen.nl/