U voelt het weer opkomen. U wordt misselijk en gaat snel zitten en dan begint die verschrikkelijke pijn. U was net bezig met de boodschappen uit te ruimen, maar u kon hier niet mee doorgaan.

Migraine, een verschrikkelijke hoofdpijn die uw dag volledig op z’n kop zet. Migraine is een soort hoofdpijn, voor het gemak wordt het altijd zo genoemd. Maar migraine is veel meer dan dat, het is een ernstige hoofdpijn die komt in een aanval en die ook vele bijverschijnselen heeft. Er zijn vele onderzoeken naar Migraine geweest, maar nooit is er een echte duidelijk oorzaak gevonden. De behandeling migraine is daarom ook verschillend. Er zijn verschillende pillen, maar in de meeste gevallen werken deze amper. Ook zijn er vele onderzoeken geweest naar gezonde voeding en migraine. Onderzoeken zeggen dat deze in sommige gevallen ook met elkaar in verband staan. Hetzelfde geldt voor een (on)gezonde levensstijl, stress, roken en drankgebruik.

Hoewel er vele theorieën zijn, staan vele migraine patiënten ‘in the dark’. Zij ervaren hoe het is om migraine te hebben en hopen op een oplossing.

De behandeling van migraine is dus redelijk onbekend, hierdoor schaffen vele mensen pillen aan die uiteindelijk niet helpen. Dit alles leidt tot hoge kosten en veel onzekerheid. Toch lijkt er een oplossing te zijn gevonden. Het klinkt misschien gek, maar de oplossing is Botox. Botox wordt hedendaags steeds vaker gebruikt als behandeling tegen migraine. Bij een behandeling met botox wordt er botox in het voorhoofd gespoten. Dit zorgt ervoor dat de spiertjes, die bij een migraine aanval zich onnodig aanspannen, verslappen. Deze spiertjes kunnen dus niet meer zorgen voor de ernstige hoofdpijn die een migraine patiënt ervaart. Botox helpt dus meteen en zorgt er ook voor dat ook nadat de botox is uitgewerkt de migraine steeds minder terugkomt. Voor meer informatie kunt u kijken op www.faceland.nl.

http://faceland.nl