Artikel Marketing
Image default
Computers / Internet / Searching

De alles-in-een website formule

Heeft u een onderneming en nog geen website? Bij SiteStunt krijgt u voor maar €599,- echt Alles in één website! Met ons Alles in één pakket bouwen wij een mooie, goede en professionele website voor u. Dit doen wij binnen maar liefst 7 dagen. De website die wijvoor u maken bevat alles wat u nodig heeft. Komt het er op neer dat u extra functies bij uw website wilt kunt u die ook bij SiteStunt krijgen of u kunt er voor kiezen dat wij die zelfplaatsen. Bij SiteStunt zorgen wij ervoor dat de website zo wordt ingericht als u dat precies wilt. Al ruim 200 andere waren u voor!

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Natuurlijk wilt u dat uw website op een goede plek komt te staan in Google en andere zoekmachine’s. Hier bij SiteStunt zorgen wij daar voor, wij zorgen er namelijk voor dat uw website over een goede SEO strategie beschikt. Dit houd in dat we de juiste zoekwoorden waar je op gevonden wilt worden gebruiken zodat uw website hoger komt te staan in de gratis zoekresultaten van Google en andere zoekresultaten.

Het gebruiken van SEO is tegenwoordig bijna noodzakelijk, want ongeveer 95% van de Nederlanders gebruikt Google dagelijks. Het kan dus zo zijn dat er duizenden mensen naar uw dienst of product zoeken. Met SEO zorg je dat deze potentiële klanten je website gaan vinden doordat je bovenaan in Google staat met zoekopdrachten die je klanten gebruiken.

Website beheer

Bij SiteStunt zorgen wij ervoor dat we uw website helemaal compleet opleveren. Nadat wij uw website helemaal af hebben kunt u zelf aan de slag met uw website. In het Alles in één Pakket zit namelijk een modern beheer systeem waar u zelf de benodigde aanpassingen kunt doen en u kunt er van alles in toevoegen. Je kunt bijvoorbeeld pagina’s, youtube video’s, berichten en formulieren toevoegen.

Ook kunt u razend snel uw pagina uitbreiden en zoveel content gebruiken zoals u dat wilt. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen dat wij deze pagina uitbreiden dat is ook helemaal geen probleem. Wilt u even snel onderweg uw pagina bijwerken dan kan dit ook. Ons systeem werkt ook uitstekend op de tablet of op uw mobiele telefoon. Hier bij SiteStunt zorgen wij ervoor dat uw pagina altijd helemaal up to dat is. Wij houden namelijk rekening met de nieuwste trends en ontwikkelingen

 

https://www.sitestunt.nl/