Artikel Marketing
Image default
Computers / Internet / Searching

Bijles Engels van Scriptium

Zie je door de bomen het bos niet meer? Lukt het maar niet om het vak Engels af te ronden met een goed cijfer of om überhaupt voldoendes te halen eb heb je studiebegeleiding nodig? Schakel dan bijles Engels van Scriptium in.

 

Professionele en persoonlijke bijles

Centrum voor Academische Ondersteuning Scriptium verzorgt bijles Engels voor leerlingen en studenten die op zoek zijn naar extra ondersteuning op maat. Of je nu snel een laatste toets moet halen of misschien liever het hele schooljaar door ondersteund wordt, Scriptium staat voor je klaar.

 

  • Persoonlijk vormgegeven volgens jouw wensen;
  • Online of op locatie;
  • Gegeven door vakexperts met jarenlange ervaring;
  • Scherp geprijsd;
  • Alleen of met vrienden;

 

Ervaren bijlesdocenten

Scriptium heeft als centrum voor academische ondersteuning de perfecte achtergrond om te zorgen dat jouw bijlessen Engels gegeven worden door professionals met jarenlange ervaring. Al onze bijlesdocenten worden zorgvuldig getest en gescreend. Zo stellen we zeker dat je altijd bijles Engels ontvangt van een professional die didactisch vaardig is en natuurlijk vakkundig zeer onderlegd. Ook zijn ze gespecialiseerd in spelling check Nederlands.

 

Hoe werkt het?

Indien je op zoek bent naar bijles Engels kun je op de contactknop drukken op Marktplaats. Je kunt ons dan een bericht sturen waarna we zo snel mogelijk contact met je opnemen. We zullen dan op zoek gaan naar een bijlesdocent Engels die bij jouw specifieke wensen en specificaties past. Zodra die bijlesdocent gevonden is, brengen we jullie met elkaar in contact zodat gedetailleerd besproken kan worden waarbij je precies hulp nodig hebt en wanneer en hoe de bijles plaats zal vinden.

 

Online bijles

Scriptium verzorgt graag online bijles Engels. Dat betekent dat de bijles via Skype gegeven wordt. Op deze manier is niemand tijd kwijt aan reizen en kun je vanuit je eigen werkplek of woonplek bijles ontvangen. Je hebt altijd al het benodigde materiaal bij de hand en kunt snel en eenvoudig internet gebruiken als ondersteuning. Bovendien is het door een split screen mogelijk om documenten te delen of live te werken aan opdrachten, formules en verslagen.

 

Groepskorting

Onze bijles Engels is zeer betaalbaar. Als leerling of student heb je het niet al te breed en we houden dan ook rekening met het beperkte budget. De bijles kan echter nog goedkoper als je met twee of meer vrienden bijlessen volgt. Je krijgt 20% korting op de totaalprijs als je de bijlessen met twee studenten volgt. De korting wordt opgehoogd naar maximaal 50% als je bijlessen met drie of meer studenten volgt.

 

Betalen achteraf

Bij Scriptium zijn we ons ervan bewust dat het aangaan van langdurige afspraken soms lastig is voor studenten en leerlingen. Je weet simpelweg voorafgaand aan het traject vaak nog niet hoeveel bijles je precies nodig gaat hebben. Daarom werken we met een betalingssysteem waarbij je de bijlessen Engels pas achteraf hoeft te betalen aan het eind van elke maand. Op die manier betaal je dus nooit meer dan voor de daadwerkelijke lessen die je ontvangen hebt.

 

 

https://www.scriptium.nl/bijles-engels/